Verander de taal in NederlandsDeutsch
Sfeerafbeelding hotelbedden

Hotel Boschrand Texel

Vakantie op Texel? Geniet van een veelzijdige bestemming met mooie natuur, strand, duinen en de nodige rust.  Op Texel ben je echt helemaal weg. En dat gewoon in Nederland, op slechts 20 minuten varen.

Vakantie op  Texel

Tijdens uw vakantie op Texel kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Het eiland staat bekend om de lange zandstranden aan de Noordzee. Maar er is meer prachtige natuur op Texel. Zo grenst het hotel direct aan het bos, waar u vele wandelroutes kunt volgen. Tijdens uw vakantie moet u zeker een kijkje nemen in De Slufter. Een groot duingebied met een open verbinding naar zee. De combinatie van zout en zoet water zorgt voor een unieke plantengroei. Ook de Schorren aan de Wadkant is de moeite waard. De meest bijzondere trekvogels zoeken daar hun voedsel op het Wad. Via de ruim 120 km fietspad komt u beslist langs de leuke plekjes op Texel.

Uitjes op Texel

Het hele jaar door heeft u keuze uit allerlei activiteiten. Golfen in de duinen, een tocht met de garnalenkotter, een schapenboerderij bezoeken of Texels bier proeven in de Texelse bierbrouwerij. Zeehondenopvang en natuurmuseum Ecomare is vlakbij. Een dagje slecht weer? In de omgeving zit ook een subtropisch zwemparadijs.  Sport, musea, galeries: het eiland biedt voor ieder wat wils.

Voor meer Texeltips kunt u terecht bij onze receptie.